"Моська" ніжкою на "слона" тупотить: Росія відкликала посла зі США після слів Байдена про "вбивцю-Путіна"

Москва викликала посла в США Анатолія Антонова на консультації, щоб проаналізувати перспективи відносин з Вашингтоном. Про це йдеться в коментарі офіційного представника МЗС РФ Марії Захарової, опублікованому на сайті відомства в середу, 17 березня, передають Патріоти України.

За її словами, нова американська Адміністрація перебуває при владі майже два місяці, не за горами символічний рубіж в 100 днів, і це відповідний привід постаратися оцінити, що "у команды Байдена получается, а что не очень".

"Для нас же главное – определить, какими могут быть пути выправления пребывающих в тяжелом состоянии российско-американских связей, заведенных Вашингтоном в последние годы по сути дела в тупик. Мы заинтересованы в том, чтобы не допустить их необратимой деградации, если американцы осознают связанные с этим риски", - йдеться у повідомленні.

У Харкові затримали ремонтників, які "полювали" на мобільні вогневі групи та оборону міста (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:41

Двоє чоловіків готували серію повітряних атак на позиції ЗСУ. Серед основних цілей були фортифікаційні споруди, укріпрайони українських військ та мобільні вогневі групи. Для удару окупанти планували застосувати надважкі керовані авіабомби, передають Па...

Готується вступити у війну? Білорусь закріпила у військовій доктрині надання допомоги союзникам

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:26

Білорусь оновила військову доктрину, в якій закріпила можливість надання допомоги союзникам. Зокрема, відправки військових. передають Патріоти України з посиланням на військову доктрину Білорусі. "Білорусь вважає за можливе надання військової допомоги ...