Московська агентура демонструє свою безкарність: Мати Окуєвої відреагувала на звільнення підозрюваного у вбивстві дочки

Ірина Камінська, одеська журналістка, мати вбитої в 2017-му році учасниці АТО Аміни Окуєвої, різко висловилася про судову систему України після того, як підозрюваного у вбивстві її дочки відпустили з-під варти під домашній арешт, повідомляють Патріоти України.

«Інші ув'язнені перебувають і по два роки під арештом в СІЗО. Є маса прикладів, коли люди сидять роками в очікуванні вироку. Але тут невідомо яким чином суд порахував можливим випустити під домашній арешт людину, яку підозрюють у потрійному вбивстві», - сказала Ірина Камінська, і зазначила, що їй надходить багато дзвінків від небайдужих людей, обурених тим, що сталося.
Вона вважає, що прокуратура не вжила жодних активних дій, хоча терміни розгляду спливали. «Мабуть, комусь це було потрібно. А, може бути, це кричущий непрофесіоналізм. У нас таке на всіх рівнях», - зазначила мати Окуєвой.
«Людям, які вбили мою дочку, важливо не просто вбити, а показати, що вони в цій країні вирішують будь-які питання. Я не знаю, як вони це роблять, але у них це блискуче виходить», - додала вона.
Джерело: Гордон

У Путіна особливий план: Армія РФ може почати великий наступ на Україну під час саміту НАТО, - Atlantic Council

середа, 24 квітень 2024, 17:50

Росія розпочала свою третю велику хвилю мобілізації в очікуванні майбутньої весняно-літньої кампанії. Президент Росії Володимир Путін 31 березня підписав указ про початок чергового призову на строкову військову службу, встановивши плановий показник до ...

"Камыш горит" - нарешті долетіло": У Маріупольському районі завдано удару по скупченню офіцерів РФ

середа, 24 квітень 2024, 17:30

У Маріупольському районі прилетіло по скупченю російських офіцерів, є двох- та трьохсоті. Про це повідомляє радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, передають Патріоти України. За його слова, влучання сталося у ніч проти 24 квітня у с. Бабах-Тарама. ...