Московська пропаганда працює: Як російський КВК показав діяльність Володимира Зеленського на посаді президента України (відео)

Росіяни із захопленням сприйняли пародію на Володимира Зеленського, який починав свою творчу кар'єру з ігор КВК.

Російські гумористи показали невдалу пародію на українського президента Володимира Зеленського в півфіналі Вищої ліги КВК в Москві. Номер був показаний збірної "Татнафти" з міста Альметьєвськ, передають Патріоти України.

На сцену піднявся чоловік в образі українського президента і зробив акцент не на гуморі, а на дружбі між Росією і Україною. Відео було опубліковано в Інтернеті. Так, артист згадав про "Білоруські авіалінії", які "об'єднують Україну і РФ", і побажав, щоб команди з двох країн виступали разом. "Хтось же повинен першим про це почати говорити", - заявляє пародійний "Зеленський". При цьому судячи з реакції залу відомі росіяни із захопленням сприйняли пародію на Володимира Зеленського, який починав свою творчу кар'єру з ігор КВК.

"Мета цього саміту - об'єднати країни": Кулеба пояснив, чому Росію не кличуть на саміт миру

четвер, 2 травень 2024, 11:30

Голова МЗС України Дмитро Кулеба заявив, що Росію не запрошено на Глобальний саміт миру, адже сідати за нею стіл переговорів немає сенсу. Від РФ неможливо буде домогтися сумлінних дій.Про це міністр сказав у інтерв'ю Foreign Policy, передають Патріоти ...

Ворога чекає лише смерть: Сирський показав відео знищення окупантів на фронті в Україні (відео)

четвер, 2 травень 2024, 11:27

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський показав відео знищення росіян на фронті в Україні, передають Патріоти України. Відео знищення ворога показав командувач Сухопутними військами Олександр Сирський. "Невпинна бойова робота Сил оборони України - вор...