Московська пропаганда заговорила про втрату Абхазії - голодна без російських субсидій "республіка" йде в Грузію і НАТО

У Росії побоюються втратити контроль над невизнаною Абхазією. "Республіка" почала зближуватися з Грузією на тлі погіршення економічного становища Росії. Недоімперії вже не по кишені утримання захоплених територій. ПУ вже писали, як арешт ватажка "Пятнашки" змусив битися в істериці Чичеріну, котра розгледіла в цьому руку Києва та НАТО. Однак крім екзальтованої дамочки, тему підхопили і "серйозні" аналітики. Серед таких пропагандист, військкор Russia Today Семен Пегов, зазначають Патріоти України.

Про втрату Абхазії він задумався після того, як в Сухумі був заарештований колишній ватажок бойовиків "ДНР" Ахра Авідзба. Він допоміг Кремлю в окупації не тільки рідної Абхазії, але і українського Донбасу, а тепер опинився "на подвале".

"Абхазия уходит в Грузию и в НАТО? (...) Ахра Авидзба задержан на родине по беспределу, сидит в камере. В то же время абхазские элиты, не стесняясь рассказывают о зарождающейся дружбе с Грузией, о том, как они хотят привлечь оттуда деньги и так далее", - поскаржився Пегов.

Пропагандист звернув увагу на те, що Грузія посилює співпрацю з Північноатлантичним альянсом. Це означає, що і Абхазія незабаром може опинитися під його "зонтиком".

"Я хочу услышать теперь от властей Абхазии: они работают с НАТО? Работают в интересах Киева, Тбилиси и Вашингтона? Они продались Грузии? (...) ЧТО ПРОИСХОДИТ?" - возмутился Пегов. Он призвал власти Абхазии освободить Авидзбу, чтобы он и далее имел возможность помогать Москве в войнах против других стран. "Сейчас на Донбассе вот-вот начнется война. Ахра Авидзба - один из главных командиров (...), он необходим сейчас", - написав російський пропагандист.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...