Московські попи незабаром відспівають? У РНБО помітили незвичайну особливість у поведінці Путіна (відео)

Через велику кількість подій, що відбуваються навколо президента РФ Володимира Путіна, він останнім часом виглядає вкрай знервованим. Про це в ефірі ток-шоу "Право на владу" заявив секретар Ради нацбезпеки та оборони України Олексій Данілов, передають Патріоти України.

"Ми бачимо сьогодні вкрай знервованого Путіна. Відбувається дуже багато подій, людина дуже нервує з багатьох питань. Справа в тому, що коли він каже, що для них "питання по Криму вирішено" - для нас питання по Криму не вирішено - це наша земля і ми спокійно і виважено будемо робити все, щоб Крим та окупована територія Донецької та Луганської області повернулися додому, повернулися до нашої країни і ми це обов'язково зробимо", - запевнив чиновник.

Данілов додав що спосіб досягнення цієї мети буде залежати від України. В цьому ж ефірі Данілов і головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний заявили, що Україна наразі не планує військових операцій зі звільнення окупованого Донбасу та Криму. Нагадаємо, раніше прес-секретар президента Російської Федерації Володимира Путіна Дмитро Пєсков заговорив про напад України на РФ заради Криму.

"Навіть такою малою кількістю": Згурець назвав пріоритетні цілі для застосування ATACMS

середа, 24 квітень 2024, 11:24

Директор інформаційно-консалтингової компанії Defense Express Сергій Згурець зазначив, що пріоритетними цілями для застосування ATACMS дальністю 300 км є ворожі командні пункти й бази зберігання боєприпасів. Про це він сказав в етері телеканалу "Еспрес...

Не хочуть вмирати за Путіна: Британська розвідка назвала кількість дезертирів, яких РФ засудила з 2022 року

середа, 24 квітень 2024, 10:49

З початку "часткової" мобілізації у вересні 2022 року Росія засудила 7400 окупантів, яких підозрюють у дезертирстві. Про це повідомляє міністерство оборони Великої Британії, передають Патріоти України. За даними російської медіагрупи "Медіазона", у бер...