​Московські телепропагандисти показали, як відчайдушна штурмова група ЗСУ ліквідувала опорний пункт російської армії на Донбасі, знищивши сімох окупантів (відео 16+)

Якщо відкинути пропагандистську маючню про Гітлера та СС, як і про "братній народ" ,в цлому вийшла непогана реклама українських спецпризначенців

Ті самі "Ведмеді"

На телеканалі МО РФ "Зірка" телебачення вперше з'явилося відео ліквідації сімох російських військових на Донбасі, яку провели 2019 року під Широкино бійці підрозділу українських добровольців. Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook розповів журналіст Юрій Бутусов, зазначають Патріоти України. Треба зазначити, що на Маріупольському напрямку захисникам України протистоять кадрові російські частини, розбавлені відбірними підрозділами "гібридів" "ДНР".

"Вперше росіянам на державному телеканалі показали кілька правдивих кадрів війни в Україні! Кадри знищення 7 російських окупантів українським добровольчим підрозділом Ведмеді показали на телебаченні Росії! Ці вражаючі кадри нічної атаки та ліквідація росіян зблизька - одни з найвидовищніших на нашій війні.

Special Service Ведмеді стали тепер широко відомі серед наших ворогів. І зверніть увагу - ніякої зверхності, ніякого презирства - тільки страх у розповідях російських пропагандистів. Страх перед майстерністю наших воїнів, які знищили російський опорний пункт . Ось таку Україну Путін боїться та поважає.
Дякую, Олександр Ведмідь! Героям слава!"

Отримував гроші від росіян: У Британії судять вербувальника паліїв нерухомості, пов'язаної з Україною

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:43

У Британії розпочався суд над чоловіком, який працював на користь Росії та вербував осіб для підпалу нерухомості, пов'язаної з Україною. Про це пише Reuters в п'ятницю, 26 квітня, передають Патріоти України.

У Харківській області дрон окупантів влучив у машину волонтерів – ОВА

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:28

26 квітня безпілотник, скерований армією країни-агресора Росії, атакував цивільний автомобіль у Харківській області. Про це голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов повідомив у Telegram, передають Патріоти України. За його словами, інцид...