Москва допомагає своєму фавориту, як може: Українців із невизнаного Придністров'я масово завозять для голосування на президентських виборах

Спостерігачі помітили підвезення громадян із Придністров'я автобусами і маршрутками в консульство України в місті Бєльці в Молдові, де організували виборчу дільницю.

Українців із ПМР масово везуть голосувати. Ілюстрація: соцмережі.

На дільницю в Молдові організовано підвозять громадян України, які живуть у невизнаному Придністров'ї. За словами деяких виборців, їм сказали, за кого проголосувати, передають Патріоти України.

Спостерігачі помітили підвезення громадян із Придністров'я автобусами і маршрутками в консульство України в місті Бєльці в Молдові, де організували виборчу дільницю. Люди розповіли, що підвезення організувала українська громада в різних містах Придністров'я. Деякі зізналися, що "їм сказали, за кого проголосувати".

Про те, що українців планують привозити на дільниці, раніше заявляв "президент" невизнаної "республіки" Вадим Красносельський. Інформаційне агентство невизнаної "республіки" "Новини Придністров'я" оприлюднило розклад автобусів і телефони осіб, які координуватимуть відправку груп.

Згідно з ч. 6 ст. 64 Закону України "Про вибори Президента України", надання виборцям транспортних послуг вважається підкупом у разі, якщо його при цьому закликають голосувати або не голосувати за того чи іншого кандидата.

Кілька російських регіонів атакували безпілотники: Пошкоджена енергетична інфраструктура

субота, 20 квітень 2024, 5:00

У Калузькій області РФ у ніч проти суботи, 20 квітня, внаслідок вибуху БПЛА була пошкоджена енергетична інфраструктура. Про це повідомляють росЗМІ із посиланням на губернатора області Владислава Шапшу . За його словами, в Малоярославецькому районі внас...

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...