Москва грозиться повномасштабною конфронтацією: ​Лавров заявив про "разорванные в клочья​" стосунки з ЄС

Москва блефує, все ще сподіваючись, що Запад дасть задню перед "тріумфом волі" Четвертого Рейху

Відносини між Росією і Євросоюзом зіпсовані і «розірвані на шматки». Про це в інтерв'ю РБК заявив міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров, зазначають Патріоти України.

Глава МЗС процитував колишнього президента США Барака Обаму, який висловився схожим чином про російську економіку.

«Коли я виступав на інтерв'ю у Володимира Соловйова, на його запитання, чи готові ми до розриву відносин з Євросоюзом, відповів ствердно, бо відносин не залишилося вже. Як одного разу висловлювався колишній президент США Обама, правда, про російську економіку, відносини розірвані на шматки» - сказав міністр, у котрого дочка облаштувалась давно в "триклятій" Америці.

Раніше офіційний представник МЗС Росії Марія Захарова прокоментувала слова Лаврова про готовність Росії розірвати відносини з Євросоюзом. За її словами, протягом багатьох років позиція Москви залишалася відвертою, прозорою і дуже зрозумілою - Росія виступає за взаємодію і розвиток співпраці.

12 лютого в інтерв'ю телеведучому Володимиру Соловйову Лавров заявив, що Москва готова до розриву відносин з ЄС, якщо Брюссель запровадить санкції проти чутливих секторів російської економіки. Міністр підкреслив, що Росія не хоче ізолюватися від решти світу, але не повинна виключати такого розвитку подій.

Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20

"Наратив про націю ухилянтів": Нардепка від "ЄС" розкритикувала заборону на консульські послуги для чоловіків

середа, 24 квітень 2024, 20:32

Рішення МЗС щодо припинення надання консульських послуг українцям є "зухвалим та безпідставним". Про це заявила нардепка від "Євросолідарності" Ірина Фріз, передають Патріоти України. На її думку, це рішення "продовжує насаджувати наратив про українців...