Москва істерить про спробу перегляду її "священних граніц": Польща змінює дорожні знаки з написанням "Калінінград" на початкове (фото)

На трасах Польщі розпочалась заміна дорожніх знаків з написанням "Калінінград" й "Калінінградська область" після рішення урядової комісії схвалити новий варіант – Крулевець і Крулевецька область. Про це повідомила Генеральна дирекція національних доріг та автомагістралей Польщі.

Як зазначається, заміна знаків розпочалась у Вармінсько-Мазурському воєводстві з національної дороги №51 у селі Дивіти та Доброму Місті, а також сіл Возлавки й Лютри вздовж національної дороги №57.

Некоректне написання головного міста Східної Прусії й області присутнє на 26 дорожніх знаках, які планується замінити до середини червня. Деякі зі знаків будуть замінені повністю, а на деяких коректну назву наклеють поверх.

Усього на заміну піде приблизно 60 тисяч злотих (13 270 євро).

"Закони фізики, мабуть, це єдині закони, які працюють": Танкіст розповів, чи виправдали сподівання легендарні "Леопарди"

понеділок, 29 квітень 2024, 13:56

Рік тому Німеччина передала Україні свої легендарні танки. Танкіст, головний сержант роти Ігор Ігнатенко розповів, чи виправдали сподівання ці броньовані бойові машини. В ексклюзивному інтерв’ю Наталі Островській військовий відповів, чи змінили "Леопар...

Амбітний експеримент: В Україні на полі бою випробовують нові американські технології, - The New York Times

понеділок, 29 квітень 2024, 13:30

Війна в Україні, на думку багатьох американських посадовців, стала "випробувальним полігоном" для низки військових технологій, які швидко розвиваються. Про це йдеться у статті The New York Times, яку опублікували 23 квітня, передають Патріоти України. ...