Москва має важіль впливу: Новий прем’єр-міністр Британії не зміг заперечити, що бізнес його дружини працює в РФ

Новий прем’єр Британії та лідер Консервативної партії Ріші Сунак не зміг заперечити на запитання ЗМІ, що індійська компанія, у якій його дружина має частку, досі продовжує працювати у Росії.

Запитання про бізнес дружини Сунаку поставили в ефірі Sky News.

Ведуча переказала інформацію, яка з’являлася в інфопросторі з приводу того, що дружина Сунака, схоже, має частку у індійській компанії Infosys, що займається ІТ-консалтингом, і ця фірма досі має офіс у Москві й співпрацює з російським Альфа Банком.

"Я обраний політик і я тут для того, щоби говорити про те, за що я відповідальний. Моя дружина - ні", - відповів на це Ріші Сунак.

“Буде масований удар”: Жданов попередив про ракетну атаку ворога по Україні

субота, 4 травень 2024, 10:56

Російська армія може завдати масованого ракетного або комбінованого удару по Україні з початком її наступальних дій на сході та північному-сході. Про це в коментарі сайту ТСН.ua розповів військовий експерт Олег Жданов, передають Патріоти України. “Я н...

Таких є 5: Військовий експерт назвав головні проблеми, з якими зіткнулась українська армія на сході

субота, 4 травень 2024, 10:50

Російський прорив під Очеретиним має потенціал "перерости у великий прорив", вважає Маркус Рейснер, полковник австрійських збройних сил. У гіршому випадку Україні загрожує локальне обвалення фронту, пише n-tv, передають Патріоти України. «Ситуація на ...