Москва намагалась приховати: У Сирії вбили групу бійців спецназу ФСБ Росії

Імовірно, втрати РФ зазнала в результаті мінометного обстрілу з боку бійців опору.

Дмитро Минов - один із загиблих співробітників ФСБ. Фото: Telegram-канал "Військовий оглядач".

У суботу, 1 лютого, в Сирії загинули чотири співробітники Центру спецпризначення ФСБ Росії. Ніякої реакції від офіційної Москви поки немає. Інформація про те, що трапилося публікується в різних Telegram-каналах, в тому числі і в "Військовому оглядачі", передають Патріоти України.

Імовірно, втрати РФ зазнала в результаті мінометного обстрілу з боку бійців опору. Одночасно з цим вони завдали удару по позиціях режиму Асада на заході Алеппо. Агенти ФСБ супроводжували один з підрозділів сирійської армії, коли по ним було завдано удару. Як говориться в твіттері PES ETMİYORUZ BİZ, в його результаті були знешкоджені 65 солдатів режиму Асада - 30 з них поранені, а танк, ракетна установка і п'ять пікапів були знищені.

Варто зазначити, що вся інформація про це є тільки в соцмережах - Telegram-каналах і Twitter. А ось офіційних коментарів від Кремля немає вже другий день.


Україні передадуть прототипи артилерійських снарядів дальністю у 100 км – голова правління Rheinmetall

неділя, 5 травень 2024, 16:52

Оборонний концерн Rheinmetall (Німеччина) протягом 2024 року планує поставити Україні "сотні тисяч" артилерійських боєприпасів. Серед них будуть прототипи снарядів із дальністю 100 кілометрів. Про це оголосив голова правління Rheinmetall Армін Папперге...

Чехія відкликає свого посла в Росії

неділя, 5 травень 2024, 16:06

Міністерство закордонних справ Чехії вирішило відкликати з посади посла в Росії Вітезслава Півоньку, який з 2022 року фізично перебуває в Празі. Цю інформацію голова відомства Ян Ліпавський підтвердило агентству ČTK, повідомляють Патріоти України. Рані...