Москва не дочекається: ЗСУ скоротили шлях України до ЄС на 20 років, компромісів із Росією не буде, - Арестович

Радник глави Офісу президента Олексій Арестович заявив, що Збройні сили України, які понад місяць дають відсіч російським окупантам, кров'ю вибороли для нашої країни ідеальні умови. Шлях України до вступу до Євросоюзу скоротився щонайменше на 20 років, передають Патріоти України.

Так, наша країна отримала велику кількість бонусів, а на останніх переговорах із РФ покращила свою позицію по всіх лініях. Про це Арестович розповів у своєму новому відео, опублікованому на YouTube.

"Усі країни-гаранти зобов'язуються сприяти та допомагати вступу України до ЄС, Росія зокрема. Вона з цим погодилася", – сказав радник голови ВП. Він наголосив, що з боку України жодних компромісів немає і не буде.

За словами Арестовича, раніше Україна не мала жодних гарантій безпеки, вони почали з'являтися тільки зараз. Їх готові надати багато країн: США, Великобританія, Польща, всі постійні члени Радбезу ООН, включно з Росією, Китаєм, Туреччиною.

Вони розуміють, що такий напад на нашу країну може повторитись і тоді, у разі підписання такого договору, всі країни-гаранти будуть зобов'язані надати Україні допомогу протягом трьох діб. Вони повинні будуть розпочати екстрені консультації, надати військову, економічну, гуманітарну та політичну допомогу, включно із закритим небом, постачанням зброї та боєприпасів.

"Ми йдемо в ЄС, отримуємо величезні гроші на відновлення та безкоштовно отримуємо гарантії кращі, ніж у НАТО", – резюмував Арестович.

Прямо у їхній "хатинці": Сирський показав, як ЗСУ знищили окупантів (відео)

четвер, 28 березень 2024, 13:41

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський показав нові моменти бойової роботи української армії: у центрі уваги епізод, як наші бійці епічно знищили росіян "у хатинці". Відповідний ролик генерал опублікував у своїх соціальних мережах, передають Патріоти...

"Нам поскаржилися на катування та жорстоке поводження": ООН перейнялася ставленням до полонених окупантів в Україні

четвер, 28 березень 2024, 12:27

Моніторингова місія ООН з прав людини активно перейнялася долею російських військових, які прийшли на чужу землю вбивати українців, та заявила: росіян нібито катують у транзитних місцях після їх евакуації з поля бою. Про це йдеться у звіті Управління в...