Москва обов'язково намагатиметься напакостити: Українців закликали особливо дослухатись до повітряної тривоги 14 жовтня

Українців закликали дотримуватись правил безпеки та дослухатись до сигналу повітряної тривоги, особливо 14 жовтня. Про це йдеться у заяві президента України Володимира Зеленського.

"Обов'язково відзначимо, кожен на своєму місці, один з найважливіших наших днів: Покрову, День захисників та захисниць України, свято усіх наших воїнів від древності - до сьогодення. Завтра буде 233-й день нашої повномасштабної оборони", - заявив президент.

Зеленський закликав українців не розслаблятись, дотримуватись правил безпеки та дослухатись до сигналу повітряної тривоги, особливо завтра.

14 жовтня в Україні відзначають День захисників і захисниць України. Це свято стало державним з 2015 року. 14 жовтня також є датою заснування Української повстанської армії та Днем українського козацтва.

Раніше українцям вже пояснювали, що росіяни люблять прив'язувати провокації до різних дат, особливо святкових.

Нагадаємо, що двоє дітей у Харківській області отримали поранення через обстріли окупантів.

Також російські окупанти усю ніч тероризували Нікопольський район "Градами" і важкою артилерією. Зафіксовано 75 "прильотів".

Також сьогодні окупанти масовано обстріляли Миколаїв. Приліт був у п'ятиповерховий житловий будинок.


Росія випалює українську землю. Настав час зробити те саме з Росією: Україна вже має ударні БПЛА, котрі можуть дістатися Сибіру - The Economist

п’ятниця, 19 квітень 2024, 0:55

Кореспондент одного з найстаріших і найвпливовіших періодичних видань Великобританії побував на українській фабриці, де випускають бойові БПЛА великого радіусу дії, де поспілкувався з провідним працівником. Моя охорона виглядає знервовано. З кожним наш...

Закон про іноагентів захищає нас від "українізацїі": Прем'єр-міністр Грузії потрапив у скандал

четвер, 18 квітень 2024, 23:54

Прем'єр-міністр Грузії Іраклій Кобахідзе заявив, що основною метою скандального закону про іноагентів є «запобігання українізації». Про це повідомив мовник 1tv, передають Патріоти України. «Законопроект «Про прозорість зовнішнього впливу» насамперед сп...