Москва переходить до шантажу: У Путіна зробили нову заяву про переговори щодо Донбасу

У Кремлі очікують, що українські представники внесуть ясність щодо позиції влади щодо "формули Штайнмаєра" на засіданні Тристоронньої контактної групи в Мінську. Про це повідомив прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков, передають Патріоти України.

Він також вказав на суперечливі відомості про плани української влади на процес врегулювання на Донбасі. "Ми чули з Києва різні заяви щодо попередньої відмови. Говорилося і про технічну помилку, і про нерозуміння і так далі ... Усі чекають, що настане ясність, чи трансформувалася позиція української сторони, чи підтверджує українська сторона свій відхід від попередніх домовленостей або коригує підтвердження своїх попередніх зобов'язань. Ми саме цього і очікуємо", - зауважив Пєсков.

Представник президента країни-агресора пригрозив, що якщо Київ остаточно відмовиться від прийняття "формули Штайнмайера", то російська сторона самостійно "продовжить пошуки шляхів вирішення цієї внутрішньоукраїнської проблеми в міру своїх можливостей". Відмова Києва від підписання "формули", за словами Пєскова, "істотно загальмує весь процес".

“Зараз охочих йти до ЗСУ, ставати на захист зовсім немає": Боєць "Азову" різко звернувся до українців

понеділок, 29 квітень 2024, 11:44

Люди, що тільки не вигадують: то тут Тису перепливають, топляться в тій. Та краще ти піде і загинь, як справжній чоловік, як справжній воїн, який став на захист своєї сім'ї, своєї держави, своєї нації, чим ти просто потонеш, як щур. Про це боєць 12-ї б...

Коригували удари з "Градів" по підрозділах ЗСУ: Подружжя із Сумщини викрили у держзраді

понеділок, 29 квітень 2024, 11:27

Служба безпеки України у Сумській області затримала місцевих чоловіка і жінку: їх підозрюють у коригуванні російських обстрілів по прикордонних районах регіону та позиціях Сил оборони. Про це інформує пресцентр СБУ, передають Патріоти України. Зазнача...