Москва під приводом маневрів ВМС блокує Україні виходи з Чорного та Азовського морів (карта)

Росія заявила про перекриття районів Чорного та Азовського морів для ракетних та артилерійських навчань з 13 по 19 лютого, повідомляють Патріоти України з посиланням на журналіста Андрія Клименка.

"Ось так виглядають заявлені РФ перекриття районів Чорного та Азовського морів для ракетних та артилерійських навчань - починаючи з 21:00 (UTC) 13/02/2022 по 21:00 (UTC) 19/02/2022. Ніяких коридорів для проходу торговельних суден не передбачено. (Такого за останні 8 років не було)", - написав Клименко.

Журналіст опублікував карту, згідно з якою Чорне мору збираються перекрити до межі територіального моря України, а Азовське - від узбережжя окупованого Криму до узбережжя Краснодарського краю.

Він зазначив, що це дуже схоже на підготовку морської блокади українських портів.

"Це треба зупинити. На найвищому міжнародному рівні. А паніки не треба тому, що при слові "блокада" першими будуть змінювати свої плани судновласники... Треба обєднати всі зусилля. Зараз", - додав Клименко.

Запустили сайт "Голос Європи": У Польщі викрили проросійську мережу з дискредитації ЄС та України

четвер, 28 березень 2024, 14:00

Співробітники Агентства внутрішньої безпеки Польщі (ABW) заявили, що викрили проросійську мережу, яка займалась організацією проросійських ініціатив та медіакампаній у країнах ЄС проти держав та органів Євросоюзу та проти України. Про це агентство заяв...

Прямо у їхній "хатинці": Сирський показав, як ЗСУ знищили окупантів (відео)

четвер, 28 березень 2024, 13:41

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський показав нові моменти бойової роботи української армії: у центрі уваги епізод, як наші бійці епічно знищили росіян "у хатинці". Відповідний ролик генерал опублікував у своїх соціальних мережах, передають Патріоти...