Москва розмріялася: На Херсонщині окупанти оголосили про проведення "референдуму" про приєднання до РФ

Гауляйтер Володимир Сальдо, який зараз очолює окупаційну адміністрацію в Херсонській області, заявив про проведення "референдуму" щодо входження до складу Російської Федерації, передають Патріоти України.

У своєму зверненні в Telegram, колаборант повідомив, що розглянувши "звернення громадських організацій і жителів регіону, керівництво адміністрації Херсонської області прийняло рішення про проведення референдуму щодо входження Херсонської області до складу Російської Федерації".

"Упевнений, що керівництво Російської Федерації прийме підсумки референдуму і Херсонська область увійде до складу Росії, ставши повноправним суб'єктом єдиної держави. Вважаю за необхідне створення і формування на території Херсонської області добровольчих батальйонів для участі в спеціальній військовій операції ЗС РФ на території України", - написав колаборант. Сальдо вважає, що Путін виступить гарантом "безпеки і процвітання" регіону. При цьому не називає дати проведення такого "референдуму".

Масований удар 29 березня: У Повітряних силах розповіли, скільки дронів і ракет вдалося збити

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:57

Протиповітряна оборона в ніч на 29 березня знищила 84 повітряні цілі противника з 99, якими Росія атакувала Україну,, заявив командувач Повітряних сил Микола Олещук, передають Патріоти України. Пряма мова: "В ніч на 29 березня 2024 року противник зав...

Було кілька причин: Сирський пояснив відхід українських сил з Авдіївки

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:52

Для відходу українських сил із Авдіївки Донецької області було декілька причин. При цьому під час боїв за місто російські війська зазнали колосальних втрат, зокрема понад 47 тисяч військових. Про це розповів головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, пе...