Москва сподівається на перемогу свого кандидата і довгоочікуваний аншлюс: Путін умовив Лукашенка піти, - Соловей

Бацькові нема куди діватись, змушений віддатися на повну милість Кремля. У багатовекторність вже не пограєш - її побито і розстріляно на вулицях білоруських міст. А Путін переконаний, що явно антиросійський кандидат не переможе, отже "гра вартує свічок"

Олександр Лукашенко погодився на пропозиції Кремля зі створення Союзної держави. Про це з посиланням на власні джерела пише російський політолог Валерій Соловей, зазначають Патріоти України.

"О чем договорились Лукашенко и Путин

1. В Белоруссии в рамках общенационального компромисса проводятся досрочные президентские выборы. Лукашенко в них НЕ участвует.

2. От имени широкой общенациональной коалиции, включая Тихановскую, на выборы идёт кандидат Бабарико. Он побеждает на выборах, даёт гарантии безопасности Лукашенко, подписывает новый договор о Союзном государстве с Путиным.

3. Лукашенко становится секретарем Госсовета Союзного государства, а главой Госсовета - Путин", – написал Валерий Соловей".

Чи можуть окупанти захопити Харків: Командувач Нацгвардії озвучив прогноз

вівторок, 23 квітень 2024, 18:56

Командувач Нацгвардії Олександр Півненко розповів, чи дійсно окупаційна армія Росії може захопити Харків. За його словами, росіяни здатні діяти лише класично. Два-три напрямки відволікаючі й один -0 основний. Про це він розповів в інтерв’ю LIGA.net,...

ЗСУ посиляться: Більшість озброєнь із пакету США вже в Європі, що прискорить доставку в Україну

вівторок, 23 квітень 2024, 17:55

Більшість озброєнь із нового пакету допомоги США заздалегідь розміщено у Німеччині та Польщі. Завдяки цьому доставка до України буде прискорена, передають Патріоти України з посиланням на CNN. Джерело видання повідомило, що артилерійські снаряди будуть...