Москва та Санкт-Петербург будуть головними цілями для ударів: У Держдумі РФ злякалася контрнаступу ЗСУ

У Держдумі Росії дуже тривожно через майбутній контрнаступ ЗСУ. Депутат Держдуми від "Справедливої Росії" Михайло Делягін заявив, що начебто "головні удари в ході контрнаступу Збройних сил України завдаватимуться по Москві, Санкт-Петербургу та прикордонній території Росії", передають Патріоти України.

За його словами, українське командування "розробляє план вирішального контрнаступу саме на Росію", а не на окуповані українські території. Він заявляє, що українська армія атакуватиме РФ з трьох напрямків, а основними цілями "стануть дві столиці країни та прикордонні території".

"Головні удари в ході українського наступу завдаватимуться Заходом не на фронті, а в тилу - у Москві, Пітері, прифронтових обласних містах. Чекаємо і зберігаємо спокій", - сказав він.

Як собі придумав Делягін, що Генштаб "намагатиметься ввести Росію в оману та почне імітувати наступ на зовсім іншому напрямку. Найімовірніше, це буде Брянськ". У цьому контексі він згадав фашистів і Радянський союз, бо, на його думку, "аналогічним чином йшли фашисти під час нападу на СРСР".

Ці люди ніяк не можуть зупинитися: МВС РФ оголосило в розшук командувача Сухопутних військ ЗСУ

субота, 4 травень 2024, 18:52

Міністерство внутрішніх справ Російської Федерації оголосило в розшук командувача Сухопутних військ Збройних сил України Олександра Павлюка. Про це у суботу, 4 травня, повідомляють пропагандистські агентства РИА Новости і ТАСС, передають Патріоти Украї...

Окупанти кілька разів атакували Харківський район, є загиблий і постраждалі

субота, 4 травень 2024, 18:29

Приблизно о 15.30 4 травня окупанти вдарили по селу Слобожанське Харківського району. Про це голова Харківської ОВА Олег Синєгубов заявив у Telegram, передають Патріоти України. "Унаслідок обстрілу горів будинок та господарчі споруди. Загинув 49-річний...