Москва таку тему для істерії та бряцання зброєю проґавила: Адміністрація Байдена наприкінці року без "зайвого галасу" виділила Україні $200 млн військової допомоги, - ЗМІ

Журналістка американського телеканалу CNN Кайлі Етвуд заявила, що про "тихе" виділення військової допомоги їй повідомили чотири знайомі з ситуацією джерела, повідомляють Патріоти України з посиланням на допис Етвуд у Twitter.

За її словами, додаткову допомогу виділили через скупчення російських військових біля кордонів України та ймовірне масштабне вторгнення.

"Адміністрація Байдена без зайвого галасу санкціонувала додаткову допомогу Україні у розмірі 200 мільйонів доларів наприкінці грудня на тлі нарощування російських військ уздовж кордонів України", – йдеться у дописі.

Нагадаємо, на початку грудня минулого року у ЗМІ з'явилася інформація, що Україна попросила США передати частину американських озброєнь, які призначалися Афганістану до захоплення там влади Талібаном.

Також посол України у США Оксана Маркарова повідомила про додаткову допомогу у 2022 році, окрім запланованих 300 мільйонів доларів.


Пекельна картина: ЗСУ показали тіла окупантів біля Часового Яру, які померли за Путіна (відео)

середа, 24 квітень 2024, 16:45

Армія РФ безперервно намагається штурмувати Часів Яр. Так, ЗСУ показали околиці міста, засипані тілами солдатів армії РФ. Про це пише журналіст Юрій Бутусов, передають Патріоти України. "Українські військовослужбовці гидливо обходять трупи, знімаючи ...

"Проблема в тому...": Patriot не можна використовувати для захисту лінії фронту без прикриття іншими ЗРК, - експерт

середа, 24 квітень 2024, 16:22

Системи Patriot не можна використовувати для захисту лінії фронту, не прикриваючи їх іншими зенітно-ракетними комплексами. Такою думкою в ефірі телеканалу FREEДОМ поділився військовий аналітик, ветеран російсько-української війни Олексій Гетьман, пере...