Москва тримає бойових рабів Путіна у чорному тілі: "Військкор ДНР" поскаржився на важкий матеріальний стан "захисників молодої республіки"

Місцеві блогери та «воєнкори» висловлюють невдоволення через низьку зарплату членів НЗФ, передають Патріоти України.

Як уточнює «військкор ДНР» Владлен Татарський, середня сума зарплати члена НЗФ становить 16 тис. 400 рублів. При цьому він уточнює, що додому «ополченець» принесе далеко не всю суму. Він пише, що в кожному підрозділі «армії ДНР» є «общак»:

«У нас во взводе он был 100 рублей с бойца, когда я увольнялся, с командира отделения — 500р, а сам командир давал 1000р. 100 рублей — это немного, на всякую канцелярию, туда-сюда… Повезло: командир был честный. Но вот вокруг нас все сдавали по 1000 рублей».

Також Татарський пише, що крім «общака» потрібно витрачати гроші на екіпіровку, так як із взуття членам НЗФ видають тільки кирзові чоботи. Берці купувати потрібно за свої гроші, як і літній головний убір. Крім того, видають один комплект низькоякісної форми. Також потрібно купувати рукавички, балаклави і різну дрібниця. Він додає:

«Если хочешь бесперебойно получать воду и продукты на позициях, нормально ротироваться и чтобы тебя раненого быстро доставили в тыл — нужно покупать какой-нибудь автомобиль — «газель», «москвич» или «жигули», тут все зависит от подразделения. Машину надо заправлять, ремонтировать, менять резину…

Поборы не создают благоприятную обстановку для формирования здравого коллектива и это всего лишь часть проблем, влияющих на боеспособность «Народной милиции».

Цікавий нюанс: "Викривач корупціонерів" Бахматов виявився доларовим мільйонером

четвер, 28 березень 2024, 20:27

Викривач корупції, засновник Офісу трансформації Максим Бахматов виявився доларовим мільйонером. Про це свідчить декларація, подана ним у НАЗК, за 2022 рік, передають Патріоти України. Згідно з повідомленням НАЗК, у Бахматова зберігається готівкою 605 ...

"Людям байдуже, хто конкретно керує": На Далекому Сході РФ в одному з міст скасували вибори мера

четвер, 28 березень 2024, 20:00

Народний Хурал Бурятії скасував прямі вибори мера Улан-Уде. Натомість його обиратиме конкурсна комісія, що складатиметься з депутатів міської ради та призначатиметься губернатором регіону. Про це повідомляє "Сибірський Експрес" та міське ЗМІ "МК в Буря...