Москва в шоці, Київ регоче: Трамп назвал Зеленского президентом Росії

Схоже в голові 45 президента США змішалися кілька скандалів, фігурантом котрих він став

Дональд Трамп, виступаючи перед журналістами 28 жовтня, назвав президента України Володимира Зеленського «російським президентом». Про це йдеться в опублікованій на сайті Білого дому стенограмі брифінгу, зазначають Патріоти України.

«Отже, у двох словах, викривач написав неправдивий донос про розмову. Тепер вони не хочуть говорити про викривача, бо не думали, що я збираюся опублікувати розмову. Коли я її опублікував, я спростував дії Шиффа (Адам Шифф, голова спеціального комітету з розвідки у Конгресі – ред.). І щоб висловити свою думку, російський – як ви знаєте, новий російський президент, хороший чоловік, зробив свою заяву. Там не було нічого. На нього не чинився жодний тиск», – заявив Трамп.

На обмовку звернув увагу журналіст CNN Деніел Дейл.

«Трамп назвав Зеленського президентом України, а трохи пізніше в бесіді з журналістами назвав його «російським – як ви знаєте, новим російським президентом», – написав журналіст.

"Ухилянтів треба брати за вухо і вести до ТЦК": Мер Конотопа записав звернення до нардепів (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:15

Поки Верховна Рада продовжує готувати законопроєкт про мобілізацію – профільному комітету залишились розглянути 5% поправок – міський голова Конотопа звернувся до народних депутатів із закликом “не гратися в політику". На цьому міський голова Конотопа ...

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...