Москва загралася: чому Росія як ніколи близька до перетворення на ядерний попіл, - Юрій Романенко

"У Росії повинні розуміти, що ядерний удар по Україні призведе до ядерного удару по Росії. Чому? Тому що, не відреагувавши на ядерний удар по Україні, США знизять поріг застосування ядерної зброї до катастрофічно низької позначки. Бо Путін зрозуміє, що із Заходу і будь-кого можна вибивати будь-які поступки, застосовуючи загрозу удару ядерною зброєю. Це означає, що будь-які санкції, будь-яка суверенна політика стане неможливою через божевілля фанатика", - пише політолог Юрій Романенко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Тому Заходу доведеться реагувати на таку політику превентивним ядерним ударом. Інших варіантів не залишиться. Тому росіяни, що ляскають у долоні від шоу дегенератів на федеральних каналах, які бадьоро розповідають, як будуть бомбити Варшаву, не розуміють, що у відповідь згорять самі в ядерному попелі. Бо, якщо стан ядерної зброї Росії на тому ж рівні, що і стан її армії, яка воює в Україні, то для РФ ця ситуація закінчиться тотальним розгромом.

Тому що якісь ракети не полетять, якісь вибухнуть у польоті, якісь будуть збиті ПРО США, а якісь просто не активуються. А от американські прилетять точно. А також прилетять крилаті ракети з тактичними ядерними боєголовками. І все закінчиться так, як хотів божевільний Путін. Ось ваша перспектива, Росія".

Не треба їх переоцінювати? Ізраїльський військовий експерт пояснив, чого очікувати Україні від безпекових угод

субота, 4 травень 2024, 8:42

Безпекові угоди з країнами-партнерами, над якими наразі працює Україна, не варто переоцінювати. Вони здатні дати нашій державі воєнно-стратегічний і моральний запас міцності, однак це не комерційні контракти, за порушення яких введуть санкції для поруш...