Москва запустила з окуповпного Криму ракети С-400

Російські окупанти провели в анексованому Криму навчання з перевірки системи протиповітряної оборони.

У маневрах були задіяні підрозділи зенітно-ракетних систем С-400 "Тріумф" і "Панцир". Про це 16 березня заявили в пресслужбі Чорноморського флоту РФ, зазначають Патріоти України.

"Екіпажі літаків Су-24, Су-30, вертольотів Мі-8 і Ка-27 виступили в ролі контрольних цілей для розрахунків ППО і діяли з різних напрямків. Під час перевірки авіація виконувала завдання як на надзвукових швидкостях і максимальному видаленні від зон виявлення радіолокаційних станцій, так і на надмалих висотах, використовуючи для прикриття рельєф місцевості, що ускладнювало завдання силам і засобам ППО", – йдеться в повідомленні.

Російські військові на навчаннях в Криму перевіряли систему ППО

Всього в перевірці було задіяно шість російських літаків і чотири вертольоти. Серед них літаки-розвідники Су-24МР, фронтові бомбардувальники Су-24М, багатоцільові винищувачі Су-30СМ, а також С-400 "Тріумф" і "Панцири".

Водночас відомо, що раніше десантники російської армії відпрацьовували рулежку, зліт, управління і посадку Ка-31Р в Криму, використовуючи радіолокаційної станції.

"Наступним етапом підготовки льотного складу стане виконання тренувальних польотів зі злетами і посадками на вертолітний палубу корабля, що виконує завдання в морі, як тих, які стоять на якорі, так і на ходу", – йдеться в повідомленні російського флоту.

Зазначається, що на навчаннях російські військові "освоюють нову техніку".

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...

Питали про ставлення до неонацистських рухів, російської агресії та Путіна: Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив заяву у суді

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:43

Підсудний не визнав своєї вини, і заявив, що не вбивав мовознавицю. Підозрюваний у вбивстві української мовознавиці Ірини Фаріон не визнав своєї провини після того, як суд обрав йому запобіжний захід, повідомляють Патріоти України з посиланням на РБК...