Москві як кістка в горлі залишки неокупованої Луганщини: Захисники України знов наваляли росіянам поблизу Білогорівки

Росіяни потужно обстрілюють Білогорівку, ЗСУ зупинили наступ ворога в районі населеного пункту. Про це 20 липня повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай, передають Патріоти України.

Увечері 19 липня окупанти застосували реактивну артилерію, а після 22:00 кілька разів били по Білогорівці з РСЗВ Град.

"Ворог кидає нещодавно мобілізованих жителів окупованих населених пунктів Луганщини у бій, щоб ті гинули у битві за кілька кілометрів території нашої області. Вони й отримують те, на що заслуговують, а саме кулі, але практично стоять на місці. Незважаючи на щільний артилерійський та ракетний тиск, наші збройні сили утримують свої позиції", - наголосив губернатор.

За його словами, війська РФ націлені на штурм Бахмута, тому влаштовують терор у населених пунктах, які розташовані на підступах до міста.

Минулої доби на кордоні Луганської та Донецької областей росіяни завдали сім ракетних ударів, здійснили три мінометні обстріли, провели дві атаки із застосуванням ствольної артилерії і ще дві - за підтримки реактивної. Серйозно постраждало село Верхньокам'янське.

"Зупинено наступ ворога поблизу Білогорівки. За цим та іншими напрямками у противника спостерігаються значні втрати", - наголосив Гайдай.

Керченський міст підірвали твердим ракетним паливом в еквіваленті 10 тонн тротилу – російські ЗМІ

п’ятниця, 3 травень 2024, 9:32

Для підриву Керченського мосту у жовтні 2022 року використовувався саморобний вибуховий пристрій потужністю, еквівалентною 10 тоннам тротилу. В його основі було тверде ракетне паливо, заховане у бобіни поліетиленової плівки. Про це пише російський Коме...

Російські військовослужбовці показово увійшли на авіабазу США в Нігері, котрі вояки Пентагона вимушені залишити за вимогою місцевої хунти - Reuters

п’ятниця, 3 травень 2024, 9:14

Російські військовослужбовці увійшли на авіабазу в Нігері, де дислокуються американські війська. Про це у четвер, 2 травня, повідомляє Reuters з посиланням на анонімного високопоставленого представника американського оборонного відомства. За його слова...