Москву невблаганно ведуть на ешафот історії: Суд Гааги відмовив на благання адвокатів РФ щодо подальшого розслідування альтернативних версій катастрофи рейсу MH17

Судді заявили, що сторона захисту не надала чіткого альтернативного сценарію розслідування.

Окружний суд Гааги відхилив прохання адвокатів захисту надати їм додатковий час для розслідування альтернативних версій причин авіакатастрофи малазійського Boeing рейсу MH17 над Донбасом. Про це пише Reuters, передають Патріоти України.

Зокрема судді заявили, що сторона захисту не надала чіткого альтернативного сценарію розслідування, тоді як інформація про інші версії катастрофи вже є частиною матеріалів справи. Також у суді зазначили, що з деякими запитами на про додатковий час для розслідування адвокати затягнули, їх можна було подати раніше.

На засіданні Окружного суду Гааги у середу, 25 листопада, адвокати одного з чотирьох обвинувачених у справі спецпризначенця ГРУ Олега Пулатова просили заново допитати експертів, свідків та дослідити усі докази.

Сторона обвинувачення наполягала на відхиленні цих клопотань. Судді з цим погодились, зазначивши, що суд повинен домогтися того, щоб розгляд справи проводився без затягування часу.

Нагадаємо, наразі проходять чергові слухання у Нідерландах щодо справи про збиття Малазійського боїнга над Донбасом у 2014 році. 3 листопада Олег Пулатов, єдиний з чотирьох обвинувачених у справі, який вирішив себе захищати, вперше особисто відповідав на запитання суддів. Раніше його позицію представляли адвокати. Його захист показав відеозапис, де Пулатов особисто відповідав на запитання. Відео попередньо записали у Москві.

На Росії посадили на 10 років бурята, який "планував вступити в легіон Свобода Росії" (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 5:58

Astra зазначає, що 26-річного чоловіка затримали в Кемерівський області, коли той "їхав у бік українського кордону". Другий Східний окружний військовий суд в Росії засудив 26-річного жителя Бурятії до 10 років колонії та штрафу 500 тисяч рублів. Чолові...

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...