Москву та Підмосков'я масовано атакували українські БПЛА. Вибухи в аеропорту. Є перші дані про жертви (відео)

Мер російської Москви Сергій Собянін заявив, що у ніч проти вівторка, 10 вересня, російська ППО нібито збила щонайменше сім безпілотників, які рухалися у бік столиці країни-агресорки. Про це він написав у Telegram, передають Патріоти України.

За словами Собяніна, перший БпЛА нібито був збитий у міському окрузі Люберці.

Згодом мер Москви повідомив про ще два БпЛА, який нібито вдалося збити у Раменському міському окрузі.

Собянін також сказав, що на місці падіння уламків, за попередніми даними, руйнувань і постраждалих немає. Фахівці екстрених служб працюють на місці події.

За його словами, всі сім безпілотників летіли на Москву.

Як пише російський Telegram-канал Mash, дрони нібито намагалися атакувати московський аеропорт Жуковський. Місцеві мешканці повідомляють про щонайменше шість вибухів, які було чутно під час атаки.

Російські ЗМІ повідомили, що аеропорти "Шереметьєво", "Домодєдово" і "Внуково" закриті, оголошено план "Ковер".

"Губернатор Подмосковья Воробьев сообщил, что во время ночной атаки БПЛА пострадали многоквартирные дома в Раменском. На Спортивном проезде горят квартиры в районе 11-12 этажей.

Сейчас пожарные тушат огонь. Скорая и реанимации дежурят у дома. К сожалению, погиб 9-летний ребенок.

Еще один БПЛА попал в дом по Высоковольтной улице — повреждена квартира на 9-м этаже. Туда также выехали все службы. Есть один пострадавший.

Всего этой ночью ПВО сбили 14 беспилотников в городских округах Подольск, Раменское, Люберцы, Домодедово и Коломна. В результате атаки БПЛА в Раменском погибла 46-летняя женщина. Информация о гибели 9-летнего ребенка не подтвердилась, — сообщил глава Подмосковья Воробьев. ", - повідомляє телеграм-канал ВЧК-ОГПУ

Як відомо, Україна готувала відповідь Росії на масований обстріл енергосистеми, який було здійснено у понеділок, 26 серпня.

"Вони завжди говорять про Крим": Зловісний бумеранг війни накрив Росію, окупація Суджі має особливий вплив, - The Guardian

вівторок, 10 вересень 2024, 10:53

Суджа - українське місто, яке забуло про своє коріння. Як пише The Guardian, українська окупація міста Суджа в Курській області виглядає зловісним "бумерангом" путінської пропаганди. Доки Кремль стверджує, що повертає "исконно русские земли", ЗСУ взяли...

"Звіт надійшов": Білий дім направив до Конгресу секретну доповідь про стратегію війни в Україні, - Reuters

вівторок, 10 вересень 2024, 10:30

Адміністрація президента США Джо Байдена направила Конгресу секретну доповідь про свою стратегію війни в Україні. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Зазначається, це сталося після того, як у законі про допомогу на 61 млрд доларів, ухвален...