Моторошне видовище: Вибух у порту окупованого Бердянська потрапив на відео

Російська армія захопила все узбережжя Азовського моря та окупувала місто Бердянськ. У четвер, 2 червня, у порту Бердянська прогримів потужний вибух, який очевидці встигли записати на відео, інформують Патріоти України.

Потужний вибух з бердянського пляжу

Вибух у порту Бердянська пролунав 2 червня близько 13:50. Хто відповідальний за вибух у порту – наразі невідомо.

За офіційними даними, позицій Збройних Сил України в Бердянську немає. Місцеві ЗМІ повідомляли, що вибух у тимчасово окуповано місті міг бути наслідком вдалої роботи українських партизанів.

За різними даними, вибухів було відразу два з різницею у 10 – 15 хвилин. Місцеві колаборанти поспішили заявити, що вибух був спричинений буцімто розмінуванням порту.

Разом з тим, у соціальних мережах з'явилося відео вибуху, яке зняли на місцевому пляжі поблизу порту. На від чітко видно потужний вибух, після якого чутно сильний гуркіт. Попри це місцеві жителі не поспішали покидати пляж.


У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 19 квітня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:03

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 19.04.24 орієнтовно склали:

Велика "пожежа": Експерт назвав основний шлях до початку Третьої світової війни і пояснив, до чого тут Трамп

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:57

Потенційний конфлікт між Іраном та Ізраїлем може перерости у "велику воєнну пожежу" на Близькому Сході з глобальними наслідками, але це не буде Третьою світовою, каже Луїджі Скаццієрі, передають Патріоти України. Основним шляхом до початку Третьої сві...