Моторошно навіть дивитися: У Росії школярка палкою промовою провела "мобіків" на забій (відео)

Росіяни думають, що їдуть на війну і здобудуть перемогу. Втім, навіть не уявляють, що їх чекає, адже додому вони вже повернуться у чорних пакетах. Щоб трохи їх "підбадьорити", вирішили з промовою відправити їх в останню путь. Таку важливу роль доручили дев'ятикласниці Любі. Її батько також "мобік", зазначають Патріоти України.

Дівчина вимовила промову в автобусі з мобілізованими, на її руці була причіплена георгієвська стрічка у вигляді літери "z". У своїй промові вона висловлювала гордість за чоловіків, дякувала їм за захист своєї землі та неодноразово закликала посміхнутися та "атставіть слези". Люба вірить, що вони повернуться та знову всі зберуться, водночас просить їх не хвилюватися за них, бо вони будуть за їхніми "міцними" спинами.

Щоправда, промова школярки, та й взагалі саме дійство, "пахне" 30-ми. Здається, там досі живуть у дусі СРСР, і така промова – цьому підтвердження.


Кілька російських регіонів атакували безпілотники: Пошкоджена енергетична інфраструктура

субота, 20 квітень 2024, 5:00

У Калузькій області РФ у ніч проти суботи, 20 квітня, внаслідок вибуху БПЛА була пошкоджена енергетична інфраструктура. Про це повідомляють росЗМІ із посиланням на губернатора області Владислава Шапшу . За його словами, в Малоярославецькому районі внас...

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...