"Моторошний ідіотизм": Арестович назвав причину провалів своїх прогнозів щодо війни в Україні (відео)

Радник голови Офісу президента Олексій Арестович пояснив, чому його прогнози не завжди збуваються. Він вказав, що головна причина - ідіотизм російського політичного керівництва. Про це Арестович розповів під час спілкування з російським правозахисником Марком Фейгіним, передають Патріоти України.

"Є один фактор, який змушує мене помилятися іноді - моторошний ідіотизм російського політичного керівництва та командування. Я щоразу думаю за них як людей середнього розуму, але вони - по-суворовськи, "Побачив-переміг" - приймають дії, які мені спочатку в голову не приходили, що так по-дурному можна робити", - пояснив радник глави ОПУ.

Він зазначив, що Кремль зміг нашкребти по засіках ще 15 БТГ, і може їх кинути в бій для розвитку наступу. "Більшого ідіотизму у військовій історії за останні 5,5 тисячі років знайти неможливо. Але вони цілком можуть піти й на це", - підсумував Арестович.


Але радіти поки що зарано: У Хорватії на виборах перемогла проукраїнська партія

четвер, 18 квітень 2024, 19:14

У Хорватії партія проукраїнського прем’єр-міністра Андрея Пленковича "Хорватський демократичний союз" перемогла на дострокових парламентських виборах, але не набрала абсолютної більшості, і тепер муситиме домовлятися про коаліцію, передають Патріоти Ук...

Цинізму не позичати: У прикордонні Чернігівщини окупанти атакували водія автомобіля, який привіз хліб у магазин

четвер, 18 квітень 2024, 18:56

Вдень 18 квітня російські терористи обстріляли водія автомобіля, який привіз хліб у магазин. Внаслідок воєнного злочину чоловік 1994 року народження отримав контузію. Війська РФ вдарили по цивільному транспортному засобу в Новгород-Сіверському районі. ...