"Мотивація - це процес": Усі розуміють: якщо відійти, то будемо тримати оборону десь під Львовом, - військовий

Командир штурмової роти 95-ї бригади Данило Зубко заявив "Укрінформу", що його бійці відмінно вмотивовані: усі розуміють, що, якщо відійти з позиції - потім тримати лінію оборони доведеться десь піді Львовом, передають Патріоти України.

"Мотивація - це процес, - зазначив він, додавши, що багато в чому все залежить від командира. - У мене всі розуміють, що якщо він відійде з цієї позиції, ми будемо потім тримати лінію оборони десь під Львовом".

Відповідаючи на запитання, як змінився характер війни на "нулі", військовий сказав, що зараз майже немає таких інтенсивних штурмів, як було у 2022 році: "Зараз штурми локальні: сьогодні просунутися на 150 м. Потім працює артилерія, FPV-дрони, і наступного дня долаємо ще 150 м. А може бути, не наступного, а через три дні. Так працюємо".

Також він зізнався, що сподівається на контрнаступ ЗСУ: "У мене підрозділ до всього готовий. Скажуть наступати, будемо наступати. Скажуть стати в оборону, станемо в оборону і будемо давати кацапам по зубах".

Початок переговорів з ЄС: Починайте виконувати!

п’ятниця, 28 червень 2024, 1:07

Початок переговорів про вступ до ЄС – це не подарунок для влади і не приз глядацьких симпатій. Це – визнання героїчної боротьби української Армії за підтримки Народу. Але це також – певне, остання сходинка, на яку пускають авансом. Далі – дуже складна ...

Змагання роботизованих систем: Росіяни розробили новий спосіб вистежувати українські морські дрони

п’ятниця, 28 червень 2024, 0:10

Росіяни заявляють, що безпілотні вертольоти ВТ-30Е можуть виконувати моніторингові завдання цілодобово та за будь-яких погодних умов. . Російські окупанти для розвідки та відстежування українських безекіпажних катерів-камікадзе планують використовуват...