Мова йде не про тижні: Речник Повітряних сил ЗСУ розповів, скільки часу займе запуск виробництва іранських дронів у РФ

Речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат розповів, скільки потрібно часу, щоб перші вироблені в Росії іранські дрони стали на озброєння російської армії. На його думку, це залежить від багатьох чинників, передусім від бажання країн розгорнути це. Мова йде не про тижні, а про місяці. Про це розповів він в ефірі інформаційного телемарафону, передають Патріоти України.

"Однозначно, що це не буде швидко. Тому що розгорнути (виробництво - ред.) можливо на якихось потужностях, просто завезти там, де вже є обладнання, але все одно все це потребує часу. І як ми знаємо, в Росії цей процес може бути дещо затягнутий, може хтось захоче на цьому додатково ще й заробити", - акцентував Ігнат.

Речник командування Повітряних сил ЗСУ додав, якщо виробництво все ж таки запустять, "зрозуміло, що Іран хоче просто уникнути саме санкційних питань, санкційного тиску, передавши Росії "мопеди" і креслення до них".

"Проблема в тому...": Patriot не можна використовувати для захисту лінії фронту без прикриття іншими ЗРК, - експерт

середа, 24 квітень 2024, 16:22

Системи Patriot не можна використовувати для захисту лінії фронту, не прикриваючи їх іншими зенітно-ракетними комплексами. Такою думкою в ефірі телеканалу FREEДОМ поділився військовий аналітик, ветеран російсько-української війни Олексій Гетьман, пере...

Уже сам факт "зіпсував" все: Опозиціонер розповів, що найбільше налякало Путіна перед інавгурацією

середа, 24 квітень 2024, 15:57

У Росії 7 травня 2024 року запланована інавгурація Владіміра Путіна. На цю подію у російської пропаганди були великі плани, але Україна отримає довгоочікувану військову допомогу від США - 61 мільярд доларів, що може змінити ситуацію на фронті, передаю...