МОЗ захопили невідомі

Колишній боксер, професійний юрист і екс-регіонал Ігор Родинський погрожував співробітникам відомства.

У Міністерство охорони здоров’я прийшли невідомі, погрожують співробітникам і вимагають документи. Про це повідомила голова директорату стратегічного планування та євроінтеграції Ірина Литовченко в Facebook, передають Патріоти України.

“У Міністерстві охорони здоров’я повно невідомих людей. Вони бігають по кабінетах, вимагають у співробітників документи, особові справи, накази, поговорити наодинці з директором департаменту, відмовляються представлятися і просто тікають. Щойно в моїй присутності цей чоловік спочатку особисто, а потім телефоном погрожував директору департаменту управління персоналом. Обіцяв, що їй буде гірше”, – написала вона.

Охоронці кажуть, що це людина Інни Солодкої, яку вчора хотіли призначити т.в.о. державного секретаря, зазначила вона.

За словами Станіслава Грещишина, чоловіка, який погрожував співробітникам МОЗу, звати Ігор Родинський. Він колишній боксер, професійний юрист і екс-“регіонал”.

“У МОЗі – ніякого статусу чи посади. Просто людина від начальства. Вимагав документи по Артему Янчуку (державному секретарю МОЗу). Погрожував, що якщо не дадуть – всім буде гірше”, – написав він.

Окупанти намагаються обійти Часів Яр з флангів, але успіхів не мають: Військовий розповів, що відбувається

субота, 27 квітень 2024, 6:22

Противник намагається обійти Часів Яр з лівого та правого флангів, щоб взяти в оперативне оточення. Внаслідок цього йдуть дуже складні бої в Іванівському та Богданівці. Водночас протягом останніх тижнів ворог не зміг досягти значних успіхів в обох насе...

Москва заскочена зненацька. Стратегія ППО РФ не розрахована на українські технології, — Newsweek

субота, 27 квітень 2024, 5:58

Найгірше щодо загрози з неба для держави-агресора тільки починається. Росії терміново треба переглядати концепцію протиповітряної оборони. Однак швидко це не вийде, навіть якщо вдасться намацати правильні рішення. За словами аналітика RAND Маттіаса Еке...