"Мозги прям на деревьях висели": Окупант розповів, як ЗСУ розгромили польову базу РФ (аудіо)

Окупант 27-ї мотострілецької бригади РФ поскаржився на величезні втрати серед особового складу і панічні настрої новоприбулих бійців, повідомляють Патріоти України.

Як свідчить нове перехоплення Головного управління розвідки, втрати у підозділі окупанта складають понад 60 відсотків. Фактично виживає 10 з 30 окупантів. "Я *бать надивився, п*здец, я тобі кажу. Наш табір розп*дарасили взагалі весь. *бать, нах*й, мізки просто на деревах висіли. Я взагалі, я прокляв, що сюди поїхав, нах *й", - бідкається окупант.

За його словами, ЗСУ накривають російські позиції щодня безперервно. Однак окупантам наказали стояти. Росіяни намагаються не допустити прориву українських воїнів. "Коли табір розп*дарасили, я за день, бл*дь, - за один раз - міг три рази померти. Прям, дивом я, бл*дь, вижив, нах*й"

Співрозмовник тим часом доповів окупанту, що мобілізовані під час навчань у Росії за 2 місяці поспивалися: "Всі гроші про*бали, бл*д. Зараз сюди приїдуть, вони ох*єють".

Окупант зауважив, що усі "мобіків" шоковані станом справ на передовій. Однак є й гарні новини - за участь у бойових діях з окупанта знімуть дві судимості.

З подачі Москви? Лукашенко заявив, що Заходу варто "зіграти з Росією внічию", і заговорив про "зникнення" України

четвер, 25 квітень 2024, 15:56

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко запропонував Заходу "зіграти внічию з Росією". Він пригрозив, що в іншому разі війна може закінчитися "припиненням існування України", передають Патріоти України. Про це білоруський диктатор заяви...

Під ударом буде і Шойгу? Військове відомство Росії склолихув найгучніший скандал за 10 років, - британська розвідка

четвер, 25 квітень 2024, 15:26

Слідчий комітет Росії затримав на два місяці заступника міністра оборони Тимура. Як зазначається у зведенні, Іванову пред'явлено звинувачення у скоєнні злочину, передбаченого частиною 6 статті 290 КК РФ, а саме в отриманні хабаря у великому розмірі. Де...