"Може, будемо втікати, ще не вирішили": Окупант розповів дружині про очікування контрнаступу ЗСУ (аудіо)

Російські окупанти на Луганщині очікують контрнаступу Збройних Сил України. Путінські вояки попереджають рідних, що не будуть на зв'язку і, ймовірно, тікатимуть. Про це йдеться в аудіоперехопленні, опублікованому ГУР Міноборони України, передають Патріоти України.

Зокрема, один із загарбників розповів дружині, що вони очікують українського наступу з 14 до 16 червня (щоб послухати аудіо, доскрольте до кінця новини).

– Дивись, з 14 по 16 я можу бути без зв'язку, якщо що.

– Чому?

– Бо наступ у них буде. Нам уже все, автомати дали, патрони-ху*ни, мухи, БК видають. Патрони ми одразу розкладаємо, щоб на позиції бути готовим і так далі, – розповідав росіянин.

"Ну, може, ми будемо тікати, х*й його знає, ще не вирішили. Всі, якщо буде наступ, по капцях. Броніки візьмемо – і в Сватове, нах*й. Нас зараз знову розстріляли", – додав окупант.

Загарбник розповів, що українці наразі оточили їх із двох боків та навіть знищили цілий КАМаз із росіянами. Водночас щодо планів свого командування у відповідь на дії ЗСУ він нічого не знає.


Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...