Може бути велика біда: Жданов припустив, який "сюрприз" готує Путін на День незалежності України

Російські окупанти використовуватимуть майбутній День незалежності України для здійснення нових провокацій. Такий прогноз озвучив військовий експерт Олег Жданов, передають Патріоти України.

За його словами, так склалося, що ворог влаштовує їх на релігійні та великі державні свята. "Тут, я думаю, що можливе завдання групових ракетних ударів практично по всій території України. Швидше за все, вони це і готують. Інших варіантів на сьогоднішній день я не бачу. Щось змінити на фронті кардинально - ні. У решту тижня поміняти ситуацію неможливо. Авіація боїться залітати і вони втратили дуже великий відсоток, якість льотчиків вкрай низька. Тим більше, що вони вже останні два тижні не використовують літаки Ту - 95 і Ту-160 для нанесення ударів високоточними ракетами "повітря-земля", - говорить експерт.

Він також нагадав, що вглиб України давно не залітає ворожа фронтова і тактична авіація. "Тому залишається ракетний удар. Може бути, до речі, саме тому у Зябрівці вісім разів і "вибухнув танк". За офіційною версією білорусів... Там, до речі, було величезне зосередження комплексів С-300 і С-400. Особливо С-300, який має можливість робити пуски по наземних цілях на дальність від 100 до 200 км", - додав Жданов.

Намагалася вплинути на Європарламент: У Польщі викрили шпигунську мережу Росії

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:50

Сайт Voice of Europe, який просуває російську пропаганду, країна-агресор Росія використовувала, зокрема, для послаблення позицій Польщі в Європейському союзі. Про це повідомив "Радіо Свобода" речник міністра-координатора спеціальних служб Польщі Яцек ...

Є вагома причина: Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпіади у Парижі,

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:30

Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпійських ігор у Парижі. Побоювання, зокрема, викликані терактом у Підмосков'ї, передають Патріоти України з посиланням на Europe 1. Джерело видання у головному управлінні внутрішньої без...