Може, скоро й зовсім заборонять їх вимовляти? Російський музичний телеканал заглушив у пісні слова "мир" та "війна"

Росія настільки вільна та незалежна країна, що там уже слова пісень цензурують. Принаймні це демонструє одне з телевізійних шоу, на яких вирішили заглушити страшні слова "мир" і "війна", зазначають Патріоти України.

Так, на телеканалі "Муз-ТВ" 19 листопада вийшла програма "Битва поколінь". Чи то з вибором пісні продюсери прогадали, чи то що. Але телеверсія продемонструвала, що свободи слова у Росії таки немає.

Заглушили слова "мир" і "війна"

Так, у мережу виклали відео з виступом співачки Zivert. Вона виконувала пісню Єви Польни "Все вирішено". І цей текст початку 2000-х років чудово демонструє росіян, і всю їхню натуру. Отже, цитуємо: "Ми голосуємо за мир, але знову в моді війна".

Що у нас вийшло у записі? А ось те, що телеглядачі змогли почути лише літеру "м" у слові "мир", а от "війну" заглушили повністю. Щоб ніхто не здогадався, про що це таке співає виконавиця. Як розповіли у росЗМІ, ведучий телешоу "Битва Поколінь" Костянтин Анісімов відмовився давати будь-який коментар з цього приводу. А от "Муз-ТВ" наразі вирішили промовчати.

"Давайте говорити про це спокійніше": В ОП розповіли, коли Залужний розпочне роботу на посаді посла у Великій Британії

вівторок, 23 квітень 2024, 22:42

Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний впродовж кількох тижнів має розпочати роботу на посаді посла у Великій Британії. Про це в ефірі на телеканалі "Київ" у вівторок, 23 квітня, заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, передають...

Втік із України ще 10 років тому: "Завгоспа" Януковича видворили з Литви

вівторок, 23 квітень 2024, 21:41

Литовська влада видворила з території країни колишнього голову Державного управління справами та одного із соратників колишнього президента України Віктора Януковича Андрія Кравця. Про це повідомляє литовське видання Delfi, передають Патріоти України. ...