Може, там і на ЗСУ коштів вистачить? НАБУ вилучило в справі Князєва додаткові пів мільйона доларів

У справі за підозрою Голови Верховного Суду НАБУ і САП під час обшуку вилучили велику суму готівки у майже пів мільйона доларів США. Наразі джерело походження і приналежність цих коштів досліджують. Про це інформує Національне антикорупційне бюро України, передають Патріоти України.

Зазначається, що обшук було проведено 22 травня у межах досудового розслідування отримання 2,7 млн дол. США неправомірної вигоди Головою ВС і адвокатом. "Гроші передавали Голові ВС в обмін на рішення на користь одного з українських бізнесменів". - йдеться у повідомленні.

Справа Князева: що передувало

У вівторок, 16 травня, пленум Верховного суду висловив недовіру Всеволоду Князєву і припинив його повноваження. За недовіру проголосувало 140 суддів, за припинення повноважень - 137.

Ексголова Верховного Суду Всеволод Князєв вперше прокоментував своє затримання на хабарі в розмірі 2,7 млн доларів. Він заявив, що "це незаконно", бо, мовляв, "він сам показав, де лежать гроші".

Згодом вищий антикорупційний суд України обрав запобіжний захід ексголові Верховного Суду Всеволоду Князєву, якого підозрюють в отриманні рекордного хабаря на 2,7 мільйона доларів.

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...

На місці влучання спалахнула потужна пожежа: Окупанти знову вдарили по Одесі (фото, відео)

середа, 1 травень 2024, 23:18

Увечері 1 травня російські окупанти знову вдарили по Одесі. Про це повідомили місцеві Telegram-пабліки, передають Патріоти України. У мережі з'явилися фото та відео наслідків. Над містом здійнявся дим. За попередніми даними, окупанти вдарили по складу ...