"Може, тепер час настав?": Депутат Держдуми закликав бити по АЕС та ТЕЦ в Україні

Депутат Держдуми Андрій Медведєв закликав російську армію знищувати українські теплові та атомні електростанції. За його словами, "неприліт" у такі об'єкти виглядає дуже дивно. Відповідне повідомлення Медведєв опублікував у своєму Telegram-каналі, передають Патріоти України.

Він стверджує, що "об'єкти енергетики – мішень для українських диверсантів" на території так званих "ЛДНР" та Бєлгорода. "У мене є одне дуже, можливо дивне, і навіть банальне питання: а доки ми будемо на це просто дивитися і не відповідати? В Україні немає ТЕЦ? Ліній електропередач? Підстанцій? Ну і всього іншого. І так, АЕС. Невже ні? Чи невже хтось не знає, де вони знаходяться? Може якось підказати?", – сказано у повідомленні.

"Ну просто наша невідповідь, неприліт "Калібра" в такі об'єкти, виглядає, скажу акуратно, дуже дивно. Можливо тепер хоча б час настав?", – додав він.

Patriot – це не "срібна куля" для України, потрібні інші системи - Ллойд Остін

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:29

Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що робота над пошуком і поставкою в Україну систем Patriot триває. Про це він сказав на пресконференції за підсумками 21-го засідання контактної групи військової допомоги Україні у форматі "Рамштайн" 26 квітня, ...

У Пентагоні розповіли про далекобійну зброю, яка "не спрацювала" в Україні

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:03

Одне з видів далекобійного озброєння, яке США передали Україні в рамках військової допомоги, виявилося неефективним. Про це повідомив заступник міністра оборони США із закупівель та забезпечення Білл ЛаПланте, повідомляють Патріоти України з посиланням...