"Може, це Божа кара?": Секретар РНБО прокоментував швидке блокування нового телеканалу Медведчука

Секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов допустив, що припинення мовлення нового телеканалу "Перший незалежний", пов'язаного з главою політради ОПЗЖ Віктором Медведчуком, може бути "Божою карою". Про це він заявив в ефірі програми "Свобода слова Савіка Шустера" 26 лютого, передають Патріоти України.

Водночас секретар РНБО запевнив, що його відомство не має до цього жодного стосунку. "Що сталося з тим телеканалом? Чому він припинив мовлення? Може якась технічна помилка, ми не знаємо. Потрібно розбиратися. А може це Божа кара?" – сказав Данілов.

Він нагадав, що закрити вказаний телеканал можуть тільки у разі порушення законодавства або за роботу на країну-агресора. "Ми збираємо всю інформацію, яка стосується ЗМІ, це наша робота. Ми відстежуємо всі ці процеси. Якщо канал не порушує українське законодавство, у них не буде жодних проблем", – сказав секретар відомства.

Відпрацювали точно: Нацгвардія знищила російську станцію РЕБ на Запорізькому напрямку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:27

Бійці Національної гвардії знищили російську станцію радіоелектронної боротьби на Запорізькому напрямку, передають Патріоти України. "На Запорізькому напрямку в результаті вогневого ураження російські загарбники втратили чергову станцію радіоелектронн...

Дуже бояться: Росіяни почали встановлювати протидронові сітки навколо своїх НПЗ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:56

Російська нафтовидобувна компанія "Башнефть" встановила сітки проти безпілотників, щоб захистити ключові об'єкти на своїх НПЗ від можливого нападу з боку України. Про це заявив глава республіки Башкортостан (РФ), пише Reuters, передають Патріоти Украї...