"Можемо обміняти частину півдня Франції на частину півдня України": Мер Мелітополя висловився щодо заяв Макрона

Україну деякі європейські лідери закликають до миру на будь яких умовах. Пропонують навіть відмовитися від частини своїх територій. Один із таких лідерів - президент Франції Еммануель Макрон, який 16 червня прибув до Києва. Про це пише видання Newsweek. Мер тимчасово окупованого Мелітополя Іван Федоров засудив такі заяви французького лідера, передають Патріоти України.

“Україна не піде до Росії. Якщо Макрон хоче зробити обмін, ми можемо зробити обмін. Ми можемо обміняти частину півдня Франції на частину півдня України”, - сказав Іван Федоров.

Він також наголосив, що єдиним прийнятим результатом війни є повернення України до кордонів 1991 року - включно з територіями, які зараз окупують росіяни. Своєю чергою у Офісі президента України спростовують інформацію про те, що Макрон начебто наполягає на якихось “уступках”.

“У травні Єлисейський палац заявив, що Макрон не прагне жодних територіальних поступок і “завжди говорив, що умови переговорів з росіянами мають вирішувати українці”. Проте українці мало довіряють Єлисейському палацу, зважаючи на публічні зусилля президента підтримувати діалог з президентом Росії Путіним”, - пише Newsweek.

F-16 можуть з'явитись в українському небі вже наступного тижня: У Повітряних Силах ЗСУ зробили інтригуючу заяву

четвер, 2 травень 2024, 1:45

Наразі закінчуються останні приготування інфраструктури та заходів захисту дислокацій дорогоцінних для України літаків від повітряних ударів ворога. У Повітряних силах ЗСУ озвучили орієнтир, коли в Україні почнуть "працювати" західні винищувачі F-16 - ...

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...