"Можемо підтвердити": У ГУР прокоментували смерть зрадника Киви, якого пристрелили в Росії

У РФ знайшли мертвим зрадника України, скандального втікача Іллю Киву. Таку інформацію підтвердив представник ГУР Андрій Юсов в ефірі телемарафону, передають Патріоти України.

"Можемо підтвердити, що Кива - "всьо". І така доля спіткатиме й інших зрадників України, а також посіпак Путінського режиму", - сказав він.

Смерть Іллі Киви

6 грудня у РФ знайшли мертвим зрадника України, скандального втікача, екснардепа Іллю Киву. Спочатку про це повідомив пропагандистський телеканал РЕН ТВ з посиланням на власні джерела, потім — російський пропагандистський Telegram-канал Mash. Про це також написало пропагандистське росЗМІ РИА Новости та пропагандистка Маргарита Симоньян.

Тіло ексдепутата Верховної Ради України Іллі Киви знайшли у підмосковному котеджному селищі в Одинцовому. Злочинця нібито ліквідували зі стрілецької зброї.

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...

Питали про ставлення до неонацистських рухів, російської агресії та Путіна: Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив заяву у суді

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:43

Підсудний не визнав своєї вини, і заявив, що не вбивав мовознавицю. Підозрюваний у вбивстві української мовознавиці Ірини Фаріон не визнав своєї провини після того, як суд обрав йому запобіжний захід, повідомляють Патріоти України з посиланням на РБК...