"Можемо прийняти до себе": "Голос" зробив несподівану пропозицію "Слузі народу"

Партія Святослава Вакарчука "Голос" може взятися за навчання членів політсили "Слуга народу". Про це в інтерв'ю УП розповіла глава партії "Голос" Юлія Клименко. Вона зазначила, що члени "СН" компетентні в своїх сферах, але ніколи не працювали на державних або політичних посадах, повідомляють Патріоти України.

"Якщо їх не навчають, ми їх можемо прийняти до себе і теж вчити. Ми ж не ділимо стільці, не ділимо, хто більше знає. Ми прийшли для того, щоб працювати на українського громадянина. Якщо для української держави треба, щоб ми всі сіли разом в одному залі і почали вчити регламент Верховної Ради, Конституцію і публічні фінанси, ми це зробимо", – повідомила Клименко.

Глава "Голоси" розповіла, як проходить навчання кандидатів в народні депутати."У нас є щотижня мінімум 3-4 дні, де ми даємо спеціалізовані лекції. Наприклад, публічні фінанси, бюджетування, державний борг, як працює регламент Верховної Ради. Ми робимо методички, ми робимо те, що називається факт-бук, де кожному кандидату прописано, який у нас ВВП і т.д., щоб людина приходила і знала, про що вона має говорити", – пояснила вона.

Справа про державний заколот: Верховний суд США виніс рішення щодо можливості участі Трампа у президентських виборах

неділя, 5 травень 2024, 4:15

Верховний суд США дозволив експрезиденту Дональду Трампу брати участь у праймеріз у штаті Колорадо. Це рішення суду надає йому можливість бути висунутим як кандидат від Республіканської партії під час виборів наступного глави держави. Про це у суботу, ...

Вражаючий результат царювання Путіна: В Підмосков'ї розширять головне військове кладовище Росії - ЗМІ

неділя, 5 травень 2024, 2:35

При відкритті меморіалу 2013 року планувалось, що первісної території під 40 тисяч поховань вистачить на наступні 200 років. Проте тепер усвідомили потребу екстреного розширення. При тому, що елітарного поховання удостоюють тут далеко не всіх "героїв СВО"