"Можемо сміливо стверджувати...": Окупанти застосовують тактику малих груп на фронті, - експерт

Збройні сили Російської Федерації використовують на фронті тактику малих груп через недостатню кількість військової техніки. Про це в ефірі FREEДОМ повідомив військовий оглядач Денис Попович, передають Патріоти України.

"Тактика використання "м’ясних штурмів", або, більш нейтрально висловлюючись, тактика атак малими групами, переважає. Ми можемо про це говорити не тільки на Покровській ділянці. Можемо сміливо стверджувати, що подібна тактика використовується і на інших ділянках фронту", — сказав Денис Попович.

За його словами, йдеться про район Часового Яру, Торецький напрямок тощо. Попович наголосив, що ця тактика переважає у ворога через нестачу військової техніки та її активне знищення на фронті.

Наразі ж на полі бою домінують безпілотники, вони знищують бойову техніку. Зокрема, з економічного погляду вартість танка та витрати на його виготовлення непорівнянні з вартістю дрона та їх кількістю, розповів Попович.

Експерт зауважив, що у ворога жива сила перевищує потенціал у техніці. У Росії багато людей, тому їх можна призивати. Попович наголосив, що для цього російська влада вже збільшує виплати, аби залучити людей для підписання контрактів із ЗС.

"Тому вони розглядають людей як ресурс, який можна використовувати більш щедро, ніж техніку", — додав військовий оглядач.

Заради "стратегічного співробітництва": Путін прибув до Азербайджану з візитом

неділя, 18 серпень 2024, 21:58

Російський диктатор Володимир Путін вперше з початку повномасштабного вторгнення прибув із візитом до Азербайджану. Про це повідомляє служба ВВС Азербайджану, передають Патріоти України. Зазначається, що Путін перебуватиме в Азербайджані два дні - 18 т...

Українські військові скинули російський прапор у ще одному селі Курської області (відео)

неділя, 18 серпень 2024, 21:15

В неділю, 18 серпня 2024 року, морські піхотинці ЗСУ виклали відео з села Опанасівка Кореневського району Курської області Росії. Відповідний півхвилинний запис оприлюднено на офіційній сторінці у фейсбуці 36 окремої бригади морської піхоти імені контр...