"Можеш через два тижні нового чоловіка шукати": Окупант розповів про очікування контрнаступу ЗСУ. Перехоплення

Військовослужбовець "другої армії світу" розповів про дуже складну ситуацію на фронті. Окупанти зазнають серйозних втрат і напружено чекають на контрнаступ Сил оборони України. Про це стало відомо з телефонної розмови російського військового з дружиною, перехопленої Головним управлінням розвідки Міноборони України, передають Патріоти України.

З неї стало зрозуміло, що окупант не сподівається повернутися додому живим. "Через два тижні можеш собі нового чоловіка шукати...тут просто пацанів на м'ясо відправляють", – сказав він.

Загарбник, який перебуває в районі Кремінної на Луганщині, повідомив, що ЗСУ гатять по військах РФ, внаслідок чого противник втрачає багато людей убитими та пораненими."От ми вчора у наступ ходили, нас просто роз***дили, б**дь, взагалі в димоган", – розповів окупант.

Він також повідомив, що його разом із товаришами по службі перевели до бригади, в якій із п'яти тисяч солдатів залишилося всього близько 200. Відео містить ненормативну лексику, 18+!

Болгарія викликала посла Хорватії через слова президента Мілановича, який назвав її "дном"

четвер, 2 травень 2024, 21:51

Проросійський президент Хорватії Зоран Міланович спровокував дипломатичний скандал своїми словами про те, що Болгарія – найбільш неуспішна країна ЄС у користуванні європейськими коштами і "рятує" від такого звання Хорватію. Про це повідомляє Vecernji L...

"Терор серед білого дня": Окупанти вдарили по Дергачах під Харковом, постраждало багато дітей

четвер, 2 травень 2024, 20:04

Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів про наслідки російського удару по Дергачах, унаслідок якого постраждало вісім дітей, передають Патріоти України. «Два влучання, одне з них — біля спортивного клубу, інше — в землю. Загалом унаслідок російс...