Можливий суперник Трампа на президентських виборах від республіканців та його колишній віце-президент Майкл Пенс відповів Дональду Фредовичу на його "єдиний спосіб закінчити війну в Україні за 24 години"

Сенатор Майкл Пенс засумнівався в обіцянці колишнього президента Дональда Трампа покласти край російсько-українській війні протягом доби.

Американський сенатор і кандидат у президенти від Республіканської партії США Майкл Пенс прокоментував обіцянку Дональда Трампа закінчити війну в Україні за 24 години. Про це пише CNN 11 липня.

На думку сенатора-республіканця, озвучений експрезидентом США план передбачає серйозні поступки президенту Російської Федерації Володимиру Путіну.

"Єдиний спосіб покласти край війні в Україні за 24 години — дати Володимиру Путіну те, що він хоче. І це останнє, до чого Сполучені Штати повинні закликати Україну", — сказав Майкл Пенс.

Водночас політик заявив, що адміністрація Трампа, в якій він працював, залишалася "твердою" щодо Володимира Путіна.

У публікації також згадується про те, що Пенс є активним прихильником американської підтримки Києва в умовах російського вторгнення і поки що єдиним кандидатом у президенти від республіканців, який відвідав Україну.

Нагадаємо, що 4 травня експрезидент США Дональд Трамп укотре зробив заяву щодо закінчення війни в Україні. Він вважає, що поклав би їй кінець через 24 години, якби став президентом США.

У відповідь на це президент України Володимир Зеленський 9 липня дорікнув колишньому президенту США, зазначивши, що війна тривала і до 24 лютого, однак у політика були інші пріоритети. За словами українського лідера, бажання закінчити війну має базуватися на реальному досвіді.

"Убивства опонентів, які мали полярних прихильників, призведуть до хаосу. Тому мені цікаво не те, хто виконавець убивства Фаріон, а хто смикав за ниточки", - Береза

субота, 27 липень 2024, 22:00

"Коли я писав блог по вбивству Фаріон, то зразу сказав, що ви будете здивовані вбивцею і мотивами", - пише у своєму блозі Борислав Береза, передають Патріоти України. "Зараз бачу сміхуйочки з приводу, що наступною жертвою мав бути Макс Бужанський. Про ...

Є шанси на перемогу? Підтримка Гарріс американцями з початку місяця зросла на 11 пунктів, - опитування WSJ

субота, 27 липень 2024, 21:46

Підтримка Гарріс серед зареєстрованих виборців різко зросла з 35% на початку місяця до 46%, що на 11 пунктів вище, ніж раніше, однак Трамп все ще попереду. Про це інформує The Wall Street Journal, передають Патріоти України. Згідно з новим опитуванням,...