"Можна і 100 разів потиснути Путіну руку": Зеленський зробив заяву щодо переговорів з Кремлем

Український президент впевнений, що треба продовжувати переговори із російським колегою.

Президент Володимир Зеленський заявив, що потиснув на переговорах в Парижі руку президенту РФ Володимиру Путіну і готовий при певних умовах потиснути її ще багато разів. Про це він сказав ввечері 12 грудня в ефірі ток-шоу "Право на владу", передають Патріоти України.

"Ми впродовж 8 годин дивились одне одному в очі... Я точно зрозумів, що у нас розпочався діалог. Ми можемо домовлятися. Це буде нешвидко, але це буде. У нас достатньо сильна позиція - війна в Україні, нажаль. Це наша земля. Це сильна позиція", - розповів Зеленський про зустріч з Путіним.

На питання журналістки, чи правда, що він потиснув руку російському президенту, Зеленський відповів: "Так. А як можна по іншому зустрічатись на вищому рівні, як можна без цього розпочати діалог, як можна про щось домовлятись? А найголовніше - не просто на словах, а вирішувати питання. В цілому ми багато чого вирішили... Якщо нам завтра повернуть нашу землю, наш тимчасово окупований Донбас, то я можу ще десять разів потиснути руку. А якщо нам повернуть наш Крим, а його обов'язково колись повернуть - можна и 100 разів потиснути".

Не такого чекали: Удар Ізраїлю по Ірану став ганьбою для російської ППО, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:57

Ізраїль завдав точкового удару у відповідь по Ірану, який атакував його раніше. Як пише американська газета The New York Times, метою атаки стала авіабаза поблизу міста Натанз у провінції Ісфахан. Там іранська влада розвиває власну ядерну програму. Ізр...

Дебелий шмат з 61-імльярдного "пирога": США готують поставку зброї для ЗСУ на $6 млрд - Politico

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:39

США завершують підготовку одного з найбільших на сьогодні пакетів військової допомоги для України та готуються підписати контракти на постачання зброї та обладнання для Збройних сил України на суму до 6 мільярдів доларів. Про це пише Politico з посилан...