"Можна вважати, що ми в котлі": Окупант розповів про перспективи "другої армії світу" на Херсонщині. Перехоплення

Російський окупант поскаржився, що українська армія продовжує контрнаступ на Херсонському напрямку. Путінський загарбник боїться, що разом з іншими росіянами може потрапити в "котел", передають Патріоти України.

Про це він розповів у телефонній розмові зі своєю дівчиною. Аудіоперехоплення опублікувало Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

"Поки перестрілки є якісь. Та нас, по ходу, в котел хочуть взяти, оточити типу. Така новина дійшла, що хочуть обійти Берислав. Якщо вони Берислав візьмуть, то все: або нам їх "гасити", або перепливати Дніпро своїм ходом, щоб вижити", – повідомив окупант.

За його словами, українські війська "щодня їдуть у наш бік". "Але сьогодні вони як пішли там, боже мій. Якщо наші війська не зможуть їх там утримати на правому фланзі, можна вважати, що ми в "котлі", – боїться загарбник.

При цьому російський солдат вірить, що хоча б місяць окупаційні війська ще зможуть протриматися, а далі він мріє повернутися додому.

Якщо завтра війна: У The Economist оцінили, чи готові молоді європейці захищати свої держави

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:22

На Заході вже багато років існувала тенденція відмови від строкової служби та зменшення особового складу в армії, передають Патріоти України. У більшості європейських країн наразі існує лише служба за контрактом, адже після завершення Другої світової...

Ситуація складна: Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному, - Deep State

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:54

Мапу воєнних дій оновлено.Про це інформує Deep State, передають Патріоти України. Ворог просунувся в Новокалиновому. Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному. . "Ми вдень писали, що ворога було відкинуто з підстанції, проте стало відомо, що...