Можуть долати систему ППО і не тільки: Військовий експерт розповів, які переваги ЗСУ дадуть ракети "Гарпун"

Пускові установки з ракетами " Гарпун"- зброя, яка в руках ЗСУ буде важливою загрозою для російських кораблів (оскільки тепер ті не зможуть підійти до українських берегів). Про це "24 каналу" розповів військовий експерт Олег Жданов, передають Патріоти України.

За його словами, зброя триматиме російські кораблі "на відстані витягнутої руки" від наших берегів. Жданов пояснив, що "Гарпун" – протикорабельна ракета, яка має три види дальності пуску – 90, 120 і майже 300 кілометрів. Але, поки ще достовірно невідомо, боєприпаси якої дальності Україна отримала від західних союзників.

"Але в будь – якому випадку ця зброя є гарантією того, що російські кораблі не підійдуть (до наших берегів - Главред). Ці ракети можуть долати систему ППО і радіоелектронних перешкод. На сьогоднішній день "гарпуни" є реальною загрозою для Чорноморського флоту Росії", – підкреслив він. Жданов також зазначив, що тепер в Україні з'являється зброя, якою ЗСУ зможе стримувати або утримувати вогневу дистанцію російських кораблів від українських берегів.

Справа про державний заколот: Верховний суд США виніс рішення щодо можливості участі Трампа у президентських виборах

неділя, 5 травень 2024, 4:15

Верховний суд США дозволив експрезиденту Дональду Трампу брати участь у праймеріз у штаті Колорадо. Це рішення суду надає йому можливість бути висунутим як кандидат від Республіканської партії під час виборів наступного глави держави. Про це у суботу, ...

Вражаючий результат царювання Путіна: В Підмосков'ї розширять головне військове кладовище Росії - ЗМІ

неділя, 5 травень 2024, 2:35

При відкритті меморіалу 2013 року планувалось, що первісної території під 40 тисяч поховань вистачить на наступні 200 років. Проте тепер усвідомили потребу екстреного розширення. При тому, що елітарного поховання удостоюють тут далеко не всіх "героїв СВО"