Можуть померти мільйони: Трамп виступив з терміновим зверненням до нації через коронавірус

Президент США Дональд Трамп виступив з екстреним зверненням до американської нації через смертельний коронавірус. Глава держави закликав свій народ дотримуватися строгого карантину мінімум до кінця квітня. Під час прес-конференції в Білому домі Трамп дав зрозуміти, що ситуація дуже серйозна, передають Патріоти України.

За словами Трампа, наступні два тижні стануть для американців надзвичайно болючими. "Для американців абсолютно важливо слідувати вказівкам протягом наступних 30 днів. Це питання життя і смерті! І потім, сподіваюся, як передбачають експерти, ми побачимо справжнє світло в кінці тунелю", - сказав президент.

Тим часом в Білому домі вважають, що навіть якщо американці будуть дотримуватися правил карантину, смертельний коронавірус може вбити від 100 тис. до 240 тис. чоловік. При самому негативному сценарії кількість смертей може перевищити 1,5 млн осіб.

Москва заскочена зненацька. Стратегія ППО РФ не розрахована на українські технології, — Newsweek

субота, 27 квітень 2024, 5:58

Найгірше щодо загрози з неба для держави-агресора тільки починається. Росії терміново треба переглядати концепцію протиповітряної оборони. Однак швидко це не вийде, навіть якщо вдасться намацати правильні рішення. За словами аналітика RAND Маттіаса Еке...

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...