"Можуть собі дозволити покласти в день роту на вузькому відтинку": На Покровському напрямку ворогу вдається потрохи просуватися, - військовий

На Покровському напрямку ворогу вдається потроху просуватися через кидання в бій великої кількості піхоти та завдяки потужним ударам керованими авіаційними бомбами. Про це в ефірі телемарафону сказав військовослужбовець 47-ї окремої механізованої бригади "Магура" на псевдо "Женіх", передають Патріоти України.

Він зазначив, що на Покровському напрямку окупантам вдається повільно просуватися внаслідок того, що вони не зважають на втрати.

"Ворог взагалі не зважає на втрати. Вони можуть собі дозволити покласти в день роту на вузькому відтинку і на наступний день на штурм піде ще одна рота", - наголосив військовий Сил оборони. За його словами, останнім часом спостерігається неймовірна інтенсивність використання ворогом керованих авіаційних бомб (КАБ).

"За атаку може впасти приблизно 20 і навіть більше КАБів на дуже малий відтинок фронту. Це надзвичайно потужна зброя, яка знищують укриття вщент. На жаль, протиставити цьому у нас немає чим. Може виправити ситуацію хороше ППО, яке буде збивати ворожі літаки", - наголосив він.

При цьому додав, що відповідно українська піхота не має фізичної можливості нормально закріплятися на місцях, тому що цілі посадки знищуються КАБами.

Боєць розповів, що ворог задіює резерви. "Зустрічаються там абсолютно різні піхотинці - і доволі нормально екіпіровані, і навіть ті, хто майже без зброї й вони носять просто якісь речі. Скоріш за все, це просто "збірна солянка", - додав він. За його словами, йдеться про застосування великої кількості підготовлених і не підготовлених окупантів одночасно і це "поки що ефективно, на жаль".

Обіцяють зробити дуже боляче: Словаччина слідом за Угорщиною грозиться Україні через заборону транзиту нафти з Росії

середа, 24 липень 2024, 19:00

Словаччина пригрозила Україні через припинення транзиту нафти російської компанії Лукойл. Братислава стверджує, що може застосувати "невизначені взаємні заходи", передають Патріоти України з посиланням на Dennikn в середу, 24 липня. . Відповідні заяви...

""Є кількісні показники, які треба виконувати": У ТЦК назвали причину примусової мобілізації та пообіцяли призвати не всіх українців

середа, 24 липень 2024, 18:50

Той факт, що деяких українських військовозобов'язаних чоловіків примусово доправляють до територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК і СП), є наслідком ігнорування вимог закону про мобілізацію. Таку думку озвучив газеті "Вечірній...